توصیه های مهم غذایی در ماه رمضان/ خوراکی های سحر
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

 

افطارهم زمان با آغاز ماه مبارک رمضان، نوع غذا و زمان خوردن آن با توجه به ساعات روزه داری دچار تغییر می شود و کارشناسان تغذیه، در همین ارتباط توصیه هایی به روزه داران دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم زارعی کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره نکات مهم تغذیه ای در ماه مبارک رمضان گفت: صرف غذای سبک و مختصر مثل شیرگرم، فرنی و شیر برنج به هنگام افطار و استفاده از سبزی ها و میوه ها در هنگام افطار و عدم زیاده روی در مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری از جمله نکات مهم تغذیه ای در این ماه است.

وی درباره عادتهای غلط غذایی در این ایام افزود: یکی از این عادتهای غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد و یا نوشیدنی های سرد شروع می کنند که توصیه می شود افطار را با  نوشیدنی های گرم و یا ولرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ و شیرگرم آغاز کنند.

زارعی گفت: پس از آن روزه داران می توانند از خرما یا کشمش استفاده کنند زیرا این دو سبب کنترل اشتها می شود و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت می کند، علاوه بر آن مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید است و توصیه می شود که در وعده افطار حتی المقدور 5-3 عدد خرما مصرف شود و از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها پرهیز شود.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: در وعده های سحر و افطار از پرخوری اجتناب کنید و تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی هستند از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود؛ افراط در مصرف انواع شیرینی به هنگام افطار چاقی و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت.

 





:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 تير 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: